А я як я, з відтінками тривоги.
А ти як ти, у сутінках розлук.
Підступно в'ється коброю дорога
між рук.
А я як я, із присмаком печалі.
А ти як ти, у легкому плащі.
Давно з тобою нас не довінчали
дощі.
А я як я, з вологими очима.
А ти як ти, з теплом в очах. Ще мить -
і ця весна, небачена, нестримна,
згорить.
травень 2015