Запа́рений вечір із присмаком сальси,
Запалена поглядом перша зоря…
Я знаю відтінки твоїх іпоста́сей,
Мов літери зле́жаного букваря.
Кого́ртяться вкупі іскри́ни автівок…
Кого б ти покликав, як сонце зайшло?
Я знаю структуру твоїх підмурі́вок,
Неначе єдине моє ремесло.
Малинові ночі на кексах скайла́йнів
Малими цятка́ми втікають в асфальт…
Я знаю, де сплять твої меридіани,
І їхні перерізи всіх космошпа́льт.
Люби́сткові ноти як зда́лений спогад…
Любити зі жменями пересторог?..
Я знаю про тебе усе і навздо́гад
Піймаю і те, про що знає лиш бог.