У нашій пам'яті іще живуть події..
Які з середини усім нам гомонять..
Аварія і люди ледь живії..
Ніхто не зміг спастись..й родину врятувать..
Фатальний рік той 86
Який нам смерть таку тяжку приніс..
Він ж побобудований мабуть,ще був із злості
Й з чиїхсь невиплаканих сліз..
Цей вибух сколихнув усі народи..
Багато жертв було серед руїн..
Була весна..й прикмети для погоди
Та все ж таки убив...- як героїн..
У душах наших пам'ять буде тліти..
Про той болючий, день утрати
Її плекатимуть й надалі наші діти..
Цих почуттів ніяк не передати..
(Із Щоденника)