з дерев дощить напівмертвими сливами,
змішуючи кров'ю землю і небо,
а ти шепочеш так тихо, щоби
не віддати останнє.
мої слова тобі ні до чого,
і я схиляюсь так низько, щоби
почути твої.
і не знаю, у що перетвориться твоя
сльоза, яка застрягла у моєму оці.
ти чуєш, десь наново зріє
вода і камінь,
і так стискаєш руку, мов вони - єдине.
я хочу змити з тебе кров
і боюсь відшукати землю,
і боюсь відшукати небо,
не змивши її.
твій шепіт стає сильнішим -
і звідти наново дощ,
який не скінчиться допоки,
допоки не скінчиться твоя душа.