Діамантовими кристаликами Дощ блищить на стіні бетонній. Може, лишиться тут назавжди, Посрібливши будинку скроні? Може, здійметься у повітря, На траву на світанку ляже, Перламутровою павутинкою Черевички дзвінкі обв‘яже? Може, краплями закружляє, Кольорами веселки зблисне, Усміхнеться комусь лукаво, Коронує квітневе місто!
ID: 577838 Рубрика: Поезія, Лірика дата надходження: 29.04.2015 11:50:15 © дата внесення змiн: 12.10.2015 11:53:00 автор: Artemis
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie