28.04.2015
Ти доторкнувся
Моїх рук, моїх очей
І зникнув у обіймах.
Не вистачило слів,
Щоб повернути мить,
Не та сміливість в грудях.
Я не прошу піти,
Та й залишитись теж,
В моїх очах нема благання.
Ти спогад моїх днів,
Нав'язливе бажання ночі,
Ти моя тінь, ти моє горе.
Тону в тобі, як в дорогом вині,
Тону, як тінь, посеред ночі,
Пірнаю в глибину твоїх обійм,
Бо вже давно живу одним тобою.
Так, ладна втратити усе,
Пустити і життя за вітром,
Та не тебе, ти вже в мені, живу тобою.
Не обману себе, тебе і наші ночі,
Не зможу вже збрехати.
О, так, ти моя тінь, ти моя кров,
Я розчинилася у тобі.