Немає поруч...є лиш у думках...
Вона пішла у небо...так далеко...
Тепер вона лиш сизий, білий птах...
Твоїм батькам без тебе так не легко...
Важка хвороба...той діагноз...рак...
Своїх років ти зовсім не прожила...
Тебе нема...без тебе все нетак...
Ти світ земний всім серцем так любила...
Не заспіває вже для тебе птах
І завтра вже для тебе не настане...
Твоє життя у Божих лиш руках..
Згадай прекрасне...і забуть погане...
У нашій пам'яті ти будеш назавжди...
І у батьків будеш завжди у серці...
Ти захищатимеш усіх нас від біди...
Твій вічний образ в пам'ять збережеться!!
(Із Щоденника)
Вічна тобі пам'ять!!!! Спочивай з миром!!!