А ти стріляй і не дивись на мене..!
Чи я бандерівець..чи ні.
Мене накриє листячко зелене
А ти будеш горіти у вогні.
Прицілься добре..добре з автомата..
Щоб постріл цей мене скоріш убив.
Я знаю ти будеш бенкетувати...
Та я вітчизну тілом захистив..
Ти думаєш що всіх перестріляєш?!
Дарма надієшся...дарма
Ти ще скоріш від нас у домовину ляжеш..
Бо "жизнь"..скажу тобі ...- лише одна...
Та ти стріляй..! Стріляй у мене!
Тисни скоріше...! швидше на курок..!
Мене накриє листячко із клена..
А головніше те - що я є ПАТРІОТ..!!!!
Слава Україні..!!!
(Із Щоденника)