Тихе місто й затишна кав'ярня...
Дзвін будильника...й моє обличчя зрання...
Краєвиди із мого балкону...
Й м'ягеньке ліжечко яке зганяє втому..
Цифровик уже давно готовий...
Капелюшок...й джинси...я у формі...
Теплий плед...й сорочка у клітинку..
Вже крокую гребенем свого будинку...
Гарні фото...я сиджу в задумі..
Тихеньке місто спить іще у сумі..
Знімки вийшли просто неймовірні..
Гар'яче сонце...і хмарки на рівні...
Ніч поволі сонце заміняє...
Вечоріє...й місто оживає...
Набувають чарівності проспекти...
Я іду додому...там ще тепло)
Уже лежу...на ліжечку біля вікна...
І цифровик лежить на кріслі..
А в голові думки сьогьднішнього дня..
Люблю тебе...моє чарівне місто :*
( Із Щоденника )