Сотні рамок , тисячі правил , мільйони обмежень .
Банальний сценарій в брудному театрі.
Не маєш права на смак від вражень.
Єдиний подих лише в антракті
Актори у намертво приклеїних масках,
Прокуреним голосом читають завчений текст.
Вони, мов, живуть у фільмах, отих що на дисках
У цій грі , їхня ціль ,впіймати контекст
Нагорода, як завжди, чекає тільки на тих,
Хто краще відіграє обрану роль.
Не важливо складна вона, чи може з простих,
До сердець пустих знайти їм потрібно пароль.
Зміна декорацій, але в межах написаних правил.
Ціла вистава, то є біг на одному місці .
Сміттєзвалище обрізаних, спалених крил.
Вільними бувають лише немовлята в колисці
Алкоголем промаренований мозок
Не прагне до кардинальних змін.
Йому вистачає солодких TV казок.
Єдина розвага - старенький камін
Хто робить крок за межУ,туди в невідомість
Того чекає куля зневаги у спину.
У цьому театрі продають свою свідомість
Валюта - час, вбити за кожну хвилину.