Прекрасні панянки: жінки і дівчата!
Вітаю усіх вас зі святом весни!
Бажаю для кожної квітів багато,
Коханих обіймів палких і міцних.
Хай посмішки будуть на ваших обличчях
Від ранку до вечора упродовж дня,
А очі-озера нехай пантеличать
Стальні чоловічі й хлопчачі серця.
Нехай з діамантами будуть сережки
І персні коштовні на ваших руках.
Життя хай скерує на правильну стежку,
Щоб легко іти було на каблуках.
Хай щоки вкриває легенький рум’янець,
Із уст хай луна життєрадісний сміх.
Нехай кожна з вас потрапляє у глянець
На перші сторінки хоча б раз у рік.
Хай збудуться всі потаємні бажання,
Нехай стануть віщими радісні сни.
Прийміть найщиріші мої привітання
Зі святом жіноцтва, краси і весни!