Давай розпочнемо війну,
Шалений бій подушками.
Зруйнуєм уявну стіну,
І ковдри будУть нам фронтами
Ти станеш моїм генералом.
Без бою я здамся в полон.
Хоча не будЕш моїм ідеалом
РазОм перейдем Рубікон
Я стану тобі вірним другом.
Лиш кулю не випусти в спину,
Я прИйду під білим стягом
І разом будЕмо кожну хвилину.
Ти тільки шукай мене, милий.
У натовпі , серед людей.
Знайди і тримай, що є сили.
Люби усіма кольорами пастелей.