В житті кохати можна тільки раз
Один лиш раз на все життя
Ти будеш вірити в його слова
В очах потонеш, мов без дна.
У мріях, снах і наяву
Почуєш «Лиш для тебе я живу»
Його підтримку відчуваєш ти завжди.
І розумієш, що нікуди і не хочеш йти.
Тобі з ним затишно ,спокійно і не страшно.
Його дзвінок, для тебе завжди вчасно.
Ти кожну мить старайся зберегти,
Таке кохання не усім дано знайти.
Такі дарунки тільки раз дарує доля,
А втратиш ти кохання, то життя – неволя