Хотілося сказати так багато
Але не могла промовити і слова
Я не заспіваю тобі пісень крилато
Але моя мова є нова
Помітила тебе я випадково
Проходив повз ти- такий же як усі
Але після цього стало кольрово
Бо я не встояла твоїй красі
Та зрозуміла я одне напевно
Що найголовнішим став в моєму ти житті
Захоплення це ти не розділиш певно
Але ж судилось нам зустрітися у небутті...
P.S. Я тебе...а дальше ти сам знаєш