Хроніка прийдешнього.7.
20.02.2015* 16:45
Щоденник генерала
План творчого дня
6:00 Підйом. Зарядка. Біг - 3 кола на стадіоні. Туалет (змінити одеколон після гоління). Сніданок (замовити вівсянку по-англійські!).
7:30 Скайп трьохмірний: штаб місцевої оборони - полковник В.І.; рапорти дивізійних командирів; узгодження дій на завтра (Генштаб, К.К.К.).
8:30 - 10:30 Інтернет. Пошук: "ідіотські ідеї". Обробка. Контакти з підлеглими в межах вільного обміну. Упорядкування ілюстрацій до книги "Парапсихологія поразки". Домовитися із Джоном про організацію рецензій в США.
10:30 - 11:00 Кава. Музика: нові надходження до бібліотеки.
11:00 Розмова з художником К.А. Замовлення для театру тіней: питання вартості, строки - в/ч 1.
12:00 - 13:00 Спортзал.
13:00 - 14:00 Обід (китайська кухня).
14:00 - 14:30 Відпочинок. Скайп: син.
14:30 - 18:00 Упорядкування книги "Парапсихологія поразки".
18:00 - 21:00 Зустріч з друзями - Клуб. Вечеря - українська кухня. Нагадати Володимиру про необхідність зустрічі з бойовими товаришами через тиждень!
21:00 - 22:00 Дома: дзвонити сім'ям однополчан та побратимів, що загинули. Проблеми? Розібратися із "жовтими лампасами".
22:00 - 23:00 Інтернет: новий фільм про парапсихологічну війну.
23:00 - 23:15 План на завтра!
23:15 - 23:45 Прогулянка. Дзвоник доньці.
24:00 Спати!