Ні, кохана, чоловіки не плачуть,
Навушники, «Бумбокс» і чай,
Кільки десятків віджимань,
І погляд в темінь за вікном.
Абсолютна відсутність сну,
Невидимість болю, невидимість страждань,
Тестостерон скаче в крові,
Не всидіти спокійно за столом.
Скажена музика та збиті кулаки,
Звірина усмішка, шалені очі,
Бажання жити навпаки,
Негайно жити серед ночі.
Ні, кохана, чоловіки не плачуть,
У них немає сліз,
За них це робить небо,
Вбиваючи усіх наскрізь.
Для них це нічого не значить.
У них немає почуттів.
Буде потрібен дурень – телефонуй мені,
Чекатиму дзвінка до скону днів.