Ти завтра підеш на війну
І з ворогом стати до бою.
Сьогодні тебе обніму,
щоб серце закрити собою
Від снігу, дощу і куль
Прикрити тебе руками ,
Щоб ти пам’ятав таку,
Як милу, дочку і маму.
Щоб спомином теплим, як сон
Зігріти тебе в окопах,
Щоб ти не потрапив в полон,
Буду я у тебе в полоні.
Ти лиш повертайсь живим,
Мужу, коханий і тату
І донечка наша і син -
Будемо тебе чекати.
Ти завтра підеш на війну,
Щоб з ворогом стати до бою.
Дозволь, я тебе обніму,
Заступнику наш - герою.