Твоя мажорність вже навколо всім так остогидла
І ці бумажки ще нікому не принесли щастя.
Ось бач бабуся, що іде, готова за країну вмерти,
А ти все думаєш, що відкупитись вдасться.
Та ти поглянь навколо, хамер твій, то лиш залізо.
Ті шлюхи, що чіпляються за зелень на одную ніч
Не люблять. Ти думаєш любитиме тебе якась Луїза,
Коли не буде за душею ні гроша, лиш кілька свіч?!
Тримай валюту, бо мені начхати на твої понти.
Твоя душа диявольська не купить мої крила!
Моя порада, ти купи собі в аптеці лиш бинти,
Щоб обмотатися, коли самотність підійде до рила!
І відійди, моя дорога із твоєю посварилась,
Бо я без грошей щасливіша, хоч купа проблем.
Дитяча посмішка, рідня - ось з чим я поріднилась,
І моє серце до таких як ти лиш пройнято жалем.
Ти не кричи, бо ті всі папірці вже зникнуть завтра,
І кожен "друг" тебе покине швидко й без жалю.
Ти думаєш врятують тебе твої дорогущі шатра
І скаже хтось тобі без грошей те "люблю"?!
Не будь дурним, хоча це певно уже твій діагноз,
Купив диплом, права, бо ж татко жирний депутат.
Повір, таким як ти тепер лише один прогноз:
Тікати, поки ще не повернувсь з війни солдат!