У космосі незвіданих земель
Ми дуже довго мандрували,
І не знайшли ми там нічого
Навіть чогось живого.
Перед нами була дивна планета,
Але за мить біля нас зупинилася ракета
Із дивним чоловічком,
Та зеленем личком.
Він привів нас на свою планету,
Де небуло ні дерева, ані води.
Лише високі зори та пустелі,
І чоловічки у скафандриках зелених.
Вони нас гарно привітали,
Подарунки нам подарували.
І ми повернулись назад до Землі,
І про подорож нашу розповіли.