Я? Да, сепаратист, а хулі?
Мені давно вже жити тут набридло.
Чого повитріщались? ось вам дуля!
Я вилікую вас, фашиське бидло!
Я вам тут довго буду поясняти,
Що вибір свій зробив я? Все і крапка!
Що, ненько Україно? Та пішла ти!
Яка ти Україна - ти кацапка!
Я не читав вашу історію їбану,
Мені сказали, що прамать - Рассія.
Сказать по правді, то мені по барабану.
Який стілець тепліший - туди й сів я.
Я не згадаю словом заповітним
Ні батька, ні Шевченка, ні сестру.
Все знищу в пам'яті своїй і , відповідно,
І вас, укропів я з землі зітру.
Я вас ненавиджу і всі ви підараси.
А що замовкли, сцикітно, скажіть?
Кого ти булавою взявсь дубасить?
Уйобки! Мене бистро розв'яжіть.
ААА! ямені боляче, не треба на гіляку!
Не можу дихати, ой, брате, відпусти!
Куди ці вила? Нє, Олєг, не в сраку!
Прошу, Олєжка, тільки не туди.
За що катуєте мене? Ми ж з вами браття.
І не москаль я , я пожартував.
Все хлопці, годі, погасіть багаття
Я жити хочу, відпустіть, я був неправ!
Ну добре... Пожаліли, відпустили.
І не поспіли схаменутись вмить,
Як бачать, що москаль чимдуж, щосили
У край землі чужинської біжить.
Тьху! Годі тут чого коментувати.
Дізнаємося скоро з "новостєй"
Які на Україні живуть кати,
Яких даєм ми жостких піздюлєй!