Новий рік завітав
У гостину до нас,
Взявся швидко до справ,
Бо прийшов його час.
Дав, щоб їли й пили
У святковую ніч,
Щоб сіяли столи,
Мов кришталь, була річ.
Дав родині тепло,
Білий сніг - за вікном,
Підніс пісні крило –
І співа за столом
Про життя та любов
І про рідне село,
Та приспівує знов,
Щоб все добре було,
Щоб лиш радість та сміх
В кожнім домі жили,
Було щастя у всіх,
Були з хлібом столи...
Ніч поволі стекла –
Побажань цілий міх
Новий рік близь стола
Залишив нам для всіх.
А свіча догора,
Днина в шибу шкребе –
Обирати пора
Нам бажання любе.