Темна кімната...Зовсім темна пуста кімната...ти у ній наче у клітці...закрита,без світла,інтернету,вікон,дверей,меблів...пустота...ти забившись біля стіни на пальчиках тримаючись до підлоги,такої холодної без хідника...ти роздумуєш над життям,у тебе не має друзів,ти самотня...пустота поглиблює тебе...Ти божеволієш з кожним днем,та нічого не вдієш,тобі тільки 21,а ти сидиш,закрита у темній кімнаті...
Тобі хочеться вийти,та не має куди...ти не чуєш звуків,не читаєш книжок...ти просто не говориш...мовчиш...
Тебе все більше і більше всмоктує в себе пустота,ця чортова клітка,ця безвихідь...
Але ти замислюєшся над тим,що тобі залишилось ще не довго...що колись це все припинеться...тебе уже не буде!