листопадить. в сюжетах осені – надмірність тону
надмінність вітру, штормопсихози, параноя, ром
все не наше колись відпаде/відійде/потоне
але доти малюй кольори і пали монохром.
а поки вітрує вітер не вчасний, час у безодні
посидь погрійся у хатці заховайся під ковпаком
синоптик віщує зими безсніжно мертво-холодні
суцільні пустелі без горизонтів, зупинок і ком.
до біса, кажуть, усі ці прогнози – справа невдячна
а можна простіше – carpe diem, співай тра-рарам
лиш обіймати атмосферні сни стає трохи лячно,
хапатись за повітря, зриватись і падати нам.
carpe diem -лат. «лови момент», використовуй момент, який маєш зараз
Сподобалось, під настрій, влучно, просто, виразно, індивідуально, а значить неперевершено!
Смішно стало.
Ми настільки близькі по часу, що любі письмові компліменти стають безглузді. Але не сьогодні!
Сьогодні Ваш вірш під настрій. А значить компліменти від душ!
Дякую, що Ви у мене є!
Квітка Надії відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Спасибі, Травню мені приємно
таке дійсно настроєве вийшло.