Вже мало часу лишилося у нас,
вже ми далеко, але в одній кімнаті.
Твої слова цінніші від прикрас -
для мене твої фрази всі крилаті.
І безкінечна кількість нескінченності -
хвилини, дні, роки в одній секунді.
Ти відміряєш наші паралельності,
я розфарбовую наші будні.
Вже я навчилась в погляді твоїм
читати кожен вечір нову казку.
Знайди і ти у голосі моїм
для себе на усе життя підказку.
Вже кожен день - то є нове життя,
і кожен день ліцуєш мене в очі.
Ми є окремі букви, але одна стаття,
ми - поєднання щастя і удачі.
одна секунда лишилася у нас,
єдина мить вмістилась в одне слово.
Це все життя. Це друг і ворог - час.
Це наша особлива спільна мова...