Я навмання знайду дорогу
До потаємних струн душі,
У чорну бурю та невзгоду
Не захистять думки чужі.
Та є на світі, ти єдиний,
Такий один на всій землі,
Для мене бажаний та милий,
Про тебе я співа пісні.
О мій коханий, білосніжний,
Мій янгол чистий серед тьми,
Твій погляд, як і дотик - ніжний
Про тебе бачу шастя сни.
Ти завжди поряд, ти зі мною
Від болю затулиш собою,
Уста твої мене цілують,
По шиї лагідно мандрують.
Тебе, мов книгу, я читаю
І спогад в серці завжди маю
Як зранку разом прокидались
Та до обіду обіймались.
Я скучила вже за тобою
Коли не бачу-в\'януть крила,
І світ закритий весь пітьмою,
Неначе я тобі не мила.
Та знаю, час струмить рікою,
Рікою скорою й швидкою,
Він пролетить, невзгоди зникнуть,
Уста до губ твоїх приникнуть
Я сподіваюсь, будем разом,
Ми відчуватимем взаємність,
Любити міцно мов топази
Між нами буде тільки єдність..