Дівчата чекають опору,
Що прийде і візьме без спору
Під крила всі їхні бажання,
Хто з них відвантажить страждання.
Дівчата чекають опору,
В морозну, нелагідну пору.
Чекають, щоб знати напевно,
Щоб матір'ю буть не даремно.
Дівчата чекають опору,
Що їх буде нести угору,
Що тихо послухає збоку,
І вірно поцьомає в щоку.
Дівчата чекають опору,
В спекотну, палючую пору.
Тож, хлопче, міцнішай скоріше,
Щоб був ти як скеля, і ніша.
П.С. Дівчата, головне дочекайтесь!