я знаю той самий вхід на дах, що і ти.
я відчуваю ті ж самі запахи.
я знаю ті ж самі формули,
що приведуть до розвязку, якого сягнули ми.
руками ми сягнули тих зірок,
що проповідують нам майбутнє.
і купили ми один на двох квиток,
що допоможе нам доїхати у незабутнє
оте таке далеке/неблизьке.
тебе оберігати треба,
та світ не чує.́
я буду замість нього, у мене є потреба,
без тебе серце бунтує.
ти щось незнане і нестерпне.
ти моя вічна зваба.
моє життя ти, безталанне,
мій гріх, моє баженство і моя остання спроба.