Від сер-ця… до не-ба… ве-сел-ка…
По ній мені йти,
життя все іти
ту-ди, де…
ховаєшся ти,
не-бес-на... моя королево!
Приспів:
Серця мого королева,
повелителька думок,
ти одна-одна на небі,
на землі я не один,
хто співає все про тебе:
королева, королева –
королева з іменем ЛЮБОВ!
Над сві-том… ду-го-ю… ко-ме-та…
показує шлях,
щоб бачив здаля,
в я-ких ти…
живеш теремах,
не-бес-на... моя королево!
Приспів.
Із но-чі… до ран-ку… тро-ян-ди…
В жаданні утіх
визбирую їх
для те-бе,..
найкраща зі всіх,
не-бес-на... моя королево!
Приспів.
Створено 26 – 30. 09. 2008 року, м. Львів.
Опубліковано: "Гомін Підгір'я". Альманах, вип. ІХ. Дрогобич: "Посвіт", 2009. – С. 31.
Музика Євгена Заставного