Мороком нічним,райдужним дощем, вітром весняним й тим чого не ждем, всім що є на світі, каплею роси, молю я душею до мене прийди.
І зціли мене, спрагу погаси, будь моїм творцем щастя і краси.Не зламай мене прошу, не зганьби, не руйнуй даровані долею мости. Не згуби прошу, бо безсила я, ти - моя душа, грішна і свята.