Майбутнє України
А хто Петро? Петро є цар
В́ін цар з царів? Спитав і вмлів
Великий Гетьман – Божий дар?
Сьогодні гетьман – завтра цар.
Він править рік, він править два
Вже закрутилась голова
На трет́́ій рік – він впав і вмер
Нема царя. А хто тепер?
Прийде Вона – Юля-коса?
Коса в руках, в думках – війна
Страждання й біль її мета,
Бо нищить все чого торка.
Ми йдем вперед, туди на схід
Нас не чекають, нас – бояться,
Цей страх глибоко в них засів
Нам лиш би до Кремля добраться.
Почнем терор і геноцид
За мовною ознакою,
Очистим світ від москалів
І світ нам скаже – дякую.
І гинуть люди день за днем
Старі, дорослі, діти,
Невже збудуємо Едем?
Для цього треба вміти.
Пройдуть роки і ми збагнем
Що стало значно гірше,
Кругом все знищено вогнем
І вже не буде ліпше.
29.05.2014