Релігієзнавство і релігієплюйство
багато іздрика і трохи мене
є необізнаність і є нехлюйство
є флешка ебаут ще є таке
Новини новели есеї малюнки
картини марини модельний показ
З\'їдені страви недопиті трунки
Загальний нормальний письменницький сказ
блакитніїї панни блювотнії ріки
забуті задачі завчені сни
Наявна наївність нудот недоріки
весняне воління хвильок Десни
Мрії із мармуру мряки . Симфонія
кавова гуща недопитий чай
сила силенна святого синоніму
Сумне суворе печальне \"прощай\"
Змушені дотики гральнії дротики
і незавершений молочний коктейль
Штильові психи й нервові невротики
Бодлери балади й балетний бордель
Програмнії класиків занедбані твори
Застиглі з пилюкою йдуть разом в такт
Бажання людини - полишить комору
Змінити всі ні на правильні так
7.5.14