До Д.М.
Очі блакитні, різкі вилиці,
Порвані губи, хлопче-гайдак.
Рідке волосся і... дивиться!
Як в нього виходить так?!
Нехай і обхват попереку,
Не як подобалось раніше!
В мене же інакше кредо!
Але ти обіймай ще міцніше.
Спокійний погляд і міцно,
Звичайно зціпити губи!
Вони зроблені для поцілунків,
Але не доб'єшся й посмішки!
Куртка із шкіро-сурогату,
Скільки років немає батьків!
Але ти так сильно змінився!
І не скажеш, що був один!
Мої руки на твоїх плечах.
Відчували те почуття ліктя!
Мою сигарету бачу в очах,
Того, кого не кохала Доля!
Я сподіваюсь, ще побачимо!
Ми твої красиві блакитні очі...
Бодай посміхнеться удача!
Це ще й буде, я знаю точно.