Ключі, кишені, таблетки в руках,
Життя джиґає, вирує, буяє.
Ти вже давно не-мій-наркоман.
Таке почуття, що це не минає!
Дороги, окуляри та прапори.
Лементи, окупанти і поліцаї.
Твої справи вже давно не мої.
І ти це гарненько знаєш.
Келехі, бандити і недоторки.
Люди повзають, а не літають.
Мільйони дорослих придурків,
Нічого ніколи не відчували.