Моя Батьківщина - прекрасна країна,
І ніжно усі її звуть Україна
Живуть у ній люди душею багаті,
І лунають пісні на кожному святі.
Ростуть у ній діти, як рожеві квіти,
У горах повсюди лунають трембіти
В луках і лісах шумлять струмки сині,
Вливаються в ріки по всій Україні.
Ставки і озера, долини і гори
Її омиває Чорне й Азовське море,
Пройшли по ній орди фашистів і хана Батия
І турки й монголо-татари її полонили.
Та перенесла вона всі навали,
Як квітка весняна в саду розквітає.
Моя Батьківщина - найкраща країна,
І ніжно усі її звуть Україна.