Свічка горить - вона не згорена,
Серце болить - рана не згоєна,
Спокою душі Героїв шукають десь на небесах.
Думка летить - вона схвильована
У молитвах вже не прихована:
Подвиг Героїв Майдану навіки у всіх на устах!
Свічка горить - життя спинилося,
Розум кричить - це не приснилося,
Кров’ю окроплений мирний сопротив сердець…
Рана ятрить - сонце схилилося,
Людство Героям щиро вклонилося,
Їх імена назавжди заплело в синьо-жовтий вінець!
Свічка горить - та розгорається,
Подвиг Героїв не забувається,
«Вічная пам’ять і вічная слава в віках»!
Вістка летить в світ, розлітається,
Біль матерів не виміряється,
Подвиг Героїв Майдану навіки у всіх у серцях!