Де тії люди, що в Криму убивали.
Де ті закони, що нас захищали.
Де тії сурми, хай заспівають
Про те лихоліття, що в державі моїй.
Нехай тії звуки летять
Геть на просторі майдани,
Щоб всі зібрались і всі піднялись
Проти безчинства й тотальної влади.
Хай полум'ям вогонь серце палить
І в Дантовім пеклі хай горить,
Та людина, що зброю підняла
На українця, в цю складну мить.