http://www.stihi.ru/2010/02/15/3577
можливо щось таке і напишу
на ідишу чи може на івриті
бо вже «нацмен» воно і є «нацмен»
збуваюся колишньої чи ж рідна
«імперська» що від матері та батька
лишилась як між іншим і мала
моя вітчизна за межею вітру…
нашкрябаю і душу придушу
доцмокаю недоїдки в кориті
бо не цабе не легінь-супермен
та й мова не велика не чарівна
і не могутня та й життя то байка
про батьківщину де сама імла
і плутанина і війна за віру
якої менш ніж куль у «магазині»:
«інтернаціональний» «А Ка еМ»
/останнє здобуття співпраці й дружби/
відсалютує в серце чи в печінку
так само в'їдливо як гасло «Хай живе!..»
і брат на брата батько на синів
як писано лікнепівським нащадкам
магометяни рОсії грузини
знов неписьменні пекло чи едем
все єдно м'яти-рути-ружі
збудЯчили нема перепочинку
і знову «Хай!» та «Хай!..» кравець і швець
щось куховарять ну а я як скнів
так само животію і курчаткам
років своїх підводжу підрахунок
хоча й частіше на порожній шлунок
та все ж таки і їжа є паша
ясна річ співвідносно з духом часу
ні не з джерел тим пач з «першоджерел»
засмічених інферновим промінням
/підпитка степом тобто польова/
приміром янгол смертовбивства поцілунок
тицьне і щезне /згрішена душа
мовляв живи поки ще не відчайся…/
хоча то крук кружля а не орел
…і щось неясне бовкнув про каміння
отож живу а річечка сплива
на жаль козацької співають запізніло
бо воля наче вуса на клею
є щось таке і в ній від бутафорій
та й оселедці також в забутті
як те що звалося колись «сельодкой»
бо є свавілля безмір «бєзпрєдєл»
/от бачте знов не виламать «імперську»…
так вп'ялась наче бідка огузніла/
та й вибачте «нацмену» - поплюю
щоб вуса не відклеїлись під корінь
а що стосовно крони – в маятті
ген височить і майорить в польоті…
недобре підсумовувать на ноті
із сумнівів та суму без сумлінь
тож знов навернемось: стою як «буридел»
тобто віслюк як дослід Буридана
між жмуттями полови між двох зел:
чи в море Чорне чи в затоку Перську…
1991 р.
Лась! А зглянь ся на дату сего витвору)) Тож бо - а хіба я не "шаман"?..))((
А усі ці вихиляси й прогинання перед ногами оцього "халамидника" - то є грядуща смерть УКРАЇНИ!!!
Лана Сянська відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00