Прокинулись вітри
Укрилось небо темним
І сонце і тепло
Давно закрились в серці,
Чи то все так було чи може то зима
Накинув білий попіл
На всі шляхи,дерева
Морозом з кришталю укрилася земля,
І відблиском слідів покрились і заснули
Ті квіти що цвіли коли була весна
І сіно запашне загинуло під снігом,
Морозний буревій загнав усе у кут,
А сніг усе мете і вся моя країна
укрилась кришталем морозних перешкод,
Які укрили все білизною щільною,
Красивий силует зимової ходи
А ми вдихаєм лиш повітря запашного
Морозного повітря і сніг іде як слід..
Автор : Оксана Сергеева