дивилась фільм
старий сценарій
а люди всеж нові,
я бачу все те саме
цілунок - подарунок
мій розпач - то лиш сміх
слова на вітер розкидали
та незважа на той порок
мені сподобалось нова ідея
дивилась пеші я рази
відвертість там і не мішала
усмішка хильна - то не гріх
сумна мелодія у вухах грала
і споглядала навкруги
що думають усі ті люди,
що перше чують? а чи те?
прохали душі про покору
прохали щастя як усі
що вірячи в нову покрову
гріхи омила лиш за раз
прощаюсь, вперше за ті роки
молитву чув уж Ти не раз
і знаєш, то лише розмова
прохання тут вже ні до чого
я люблю, вірю і молю
прощаю, роблю лиш добро
стараюсь і в наївність граю
бо так душа уж не в гріху
дивилась фільм
там все прекрасно
зірки так близько до людей
ти лише думка - і усе насправді
і спогади від третього лиця
думають так все є дійсне
так правильно й усе!
дивилась фільм
там музика звучала
мурашки іноді йдуть по руках
і прикро стало - так банально
що люди вірять, як і я...