Родинне вогнище. Посидь біля вогню.
Нехай він твою душу відігріє,
Твою самотність і нудьгу розвіє,
Поможе серцю скинути броню.
Посидь біля вечірнього вогню.
Не сам, а з піснею, яка нечутно плаче,
Висотуючи біль душі одначе,
Об’єднуючи всіх в одну рідню,
Усіх біля вечірнього вогню.