нехай сьогодні ще болить.
а завтра?завтра перестане.
ножем у серце вріже мить.
і каменем навіки стане.
позаду буде романтичний серіал.
любов буде ,немов якась отрута.
і той всевічний ідеал
стоптати просто і забути.
і просто лиш на волю відпустити.
залишити відкритими лиш рани.
і дальше б усміхнено вже жити,
та серце заковане в кайдани.