Вітрильник часу не вгаває,
Тріпоче, вигинається крізь шторм.
Його надія не вмирає,
Його підтримує морська любов.
Човен обставин пропливає,
Його торкнулась хвиля перешкод.
Та він на все це не зважає,
Що за життя, коли нема пригод?
Пліт долі звірився потоку,
В котрий дихнули Мойри із небес.
Тут марно віднайти дорогу,
Лишилося чекати лиш чудес.