Слава Україні, і тому слава, хто боровся
за права народу, свободу, чесність і
добробут. Хто воював за незалежність,
за віру нашу, мову і народ... Хто першим
рвався в бій, і закликав до правди,
чесності, свободи... Тому, хто в страху
тримав панів, бідноті гроші роздавав,
боровся за свободу слова й рівність прав.
Слава тому, хто давав надію у віршах,
писав правдиво, без обману, за що й за
гратами сидів... Розстрілювали, вішали, і
висилали в заслання... Всіляко там їх
мордували, знущалися, вбивали...
Пройшли роки... Своїх героїв не забудемо,
пам'ятати завжди будемо... Героям слава...
Слава Україні!