Не стискай моє серце в обіймах зими
Візерунками ночі не бентеж мою душу
Ніжним подихом літа приголуб мої сни
Я нізащо кохання своє не відпущу.
Буду падати в ніч загартована болем
Не шукаючи сенсу в своїх помилках
Я віддам свої мрії за хвилину з тобою
Щоб приборкати щастя забувши про страх.