давай забудем... файли мого флуду
ніякий вірус не зітре з афіш.
змиваю душу від мовчань і тиш,
заллю слова у шоколадний пудинг.
давай забудем, хто тоді осудить.
Чекати вже втомився навіть Львів.
ще зовсім трішки - 90 днів.
мене облиють тонни цього бруду.
давай забудем...біль від твого блуду
ніякий дощ не вимиє з думок.
Львів пахне димом і до нитки змок.
Я так втомилась тут... давай забудем