боже!, як приємно засинати у потязі!
ранок, день чи то на ніч-не є важливо.
головне, якщо ти придбав за помірну ціну білет на потяг.
тебе вже нічого не зупинить, від передочікуванні насолоди у плацкарті)
звісно. краще купе. але ми всі люди.
хтось може із сімьєю придбає, то гарний варіант для мандрівки на море.
або на базу відпочинку.
я ж, мона сказати-людина вільна. тому обмежую сь і загальним классом.
навіть якщо поряд буде файна особа, з усіма перспективами на знайомство.
та часом я буду вже спати...
тож, набираючи листа на обраний номер, я за кілька хвилин відчую сигнал:
- так люба..
і відчувши на собі помірний погляд сусідки, повернуся на інший бік і говорити буду.
по завершенню, слухатиму чергу колій, що перетинають мій сонний мозок
і готує до засинання мій і нас обох.
тож я,замріяний, Засинаю ;х