Гроші…Хіба у них все щастя? А скільки горя і нещастя
від цих нікчемних папірців… Весь світ потоплений в грошах.
У грошах тонуть й люди, не врятувати їх, й не повернути…
І гроші у могилу не підуть… Як що й підуть, то ненадовго…
Вкрадуть, розриють, розгребуть… Де гроші є, там є кохання…
Кому потрібні бідняки? Мажори грішми як зерном- туди
кидає, кине там… Не цінить гріш не грам… Хто заробив,
той ціну знає і будь-куди він їх не кине. Не в грошах щасття…
Кому як… Грошей багато не буває? За гроші люди убивають й
бумажки ці із рук людських насильно видирають… Гроші…
Приносять як добро так й зло. Багато користі з грошей, хоча
й біди немало… За грошей багато люду помирало… Хто править
світом? Бог? Людина? Може править ним природа? Та ні…
Нікчемні папірці господарі планети… А ми раби… Раби нікчемних
папірців…