А вдома тепло...
А вдома смачно...
І свіжий рідний дощ,
Так в стіни барабанить злачно...
Я вже засумувала...
Я вже у снах додому забажала...
Так швидко, а для мами довго...
Вона завжди там думає про нас...
Домівка моє рідне місце...
І можете казати що завгодно...
Що я не так далеко...
І що пишу я як старенька...
Це особисте, це мої думки...
Це лиш для мене, для своїх...
Для тих кого люблю, шаную...
Для тих кого ніколи не забуду...
Слава Ф.