Дозволь кохати лиш тебе,
Віддам усе тепло й себе.
Любов у серці мому назавжди
Дороги наші поведуть в світи.
Кожна мить, проведена з тобою,
У пам*яті окрилена лише любов*ю.
Не полишай мене і такі надії,
Які так хочу втілити в події.
Найкращі хвилини у моєму житті -
Теплі та щирі обійми лиш ті,
В яких забуваю про все навкруги
У них тільки ти, тільки я на віки...