Любов,любов-прекрасні долі,
Ніхто з людей немає волі.
Коли полюбить в перший раз
Для цього в кожного свій час.
Розлуку важко пережити
Це краще зовсім вже не жити.
Хотя...,дорога непроста,
Пройти потрібно же сповна!
І не вертатись у минуле,
Нічого там немає друге.
Іти вперед й не оглядатись
Іти і просто усміхатись.
12.07.2013р.